En viktig seger för Skogen Sjunger

Hej kära vänner och medlemmar av Skogen Sjunger,

Med stor glädje och lättnad vill vi meddela er om den senaste utvecklingen gällande trafiksituationen nära vårt älskade skogsområde där vi samlas och sjunger. Som ni vet har vi under en tid haft diskussioner med en lokal körskola angående deras körövningar nära vårt område. Dessa övningar har tyvärr stört vår harmoni och vår kontakt med naturen när vi samlas för att sjunga. Men nu har vi äntligen nått en överenskommelse som vi alla kan vara nöjda med.

Efter flera möten och samtal med körskolan har vi lyckats övertyga dem om vikten av att bevara lugnet och friden i vårt skogsområde. Körskolan har vänligt nog gått med på att flytta sina körövningar, inklusive Risktvåan Stockholm, till ett mer centralt läge i staden. Denna förändring innebär att vi nu kan njuta av vår tid i skogen utan avbrott från passerande bilar och den buller och oro som följer med dem.

Vi vill uttrycka vår tacksamhet till körskolan för deras förståelse och samarbete i denna fråga. Det visar att när vi kommunicerar och arbetar tillsammans kan vi nå lösningar som gynnar alla parter. Vi vill också tacka er, våra trogna medlemmar, för ert tålamod och ert stöd under denna tid. Er passion för musik och naturen har varit en ständig inspiration för oss i styrelsen och har drivit oss att arbeta för den här positiva förändringen.

Nu ser vi fram emot många fler vackra dagar och kvällar i skogen, fyllda med sång, gemenskap och den ro och frid som bara naturen kan erbjuda. Låt oss samlas snart igen för att fira denna seger och njuta av den obefläckade skönheten i vårt älskade skogsområde. Vi kommer att fira detta genom att sjunga för full hals. Sjunga så att hela skogen hör. Så att det hörs över hela staden. En segersång. Yes!

Med värme och tacksamhet,

Skogen Sjunger